Koirat  |  Esittely  |  Kasvatit  |  Pentuja   |  Pentueet  | Uutiset  |   Galleria  | Yhteystiedot  |  Etusivu

 

   
     


Milka 22 kuukautta

 


 

Dream Max Fancy Apple
"Milka" 

Syntymäaika: 18.7.2008
Kasvattaja: Jennie Andersson & Kjell Nielsen, Ruotsi
Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet

Tulokset:
Näyttelyistä:
* 1x serti
*PN-2, PN-4
*ROP-pentu


Milka liittyi joukkomme jatkoksi Ruotsista syksyllä 2008. Olin odottanut Noran (Eplepai Av Vervik) pentua jo muutaman vuoden ajan ja vihdoin odotus päättyi kun Milka tuli kotiin. Kiitos Jennie tästä upeasta pikkuisesta tytöstä!

Milka tuli perheeseemme Samuelin ollessa noin puolen vuoden ikäinen ja ensimmäisinä viikkoina kiinnostus oli molemminpuoleista ja yhteisillä vilteillä "vauvat" köllöttelivät vierekkäin :) Milkan kasvaessa välillä hirvitti jääkö Samuel jalkoihin, mutta todella hellävaraisesti Milka on osannut Samuelin kanssa aina olla. Milka on luonteeltaan todella iloinen ja miellyttämisenhaluinen, jonka kanssa on kiva tehdä ja touhuta, kun Milka on kaikessa aina täysillä mukana. Sohva- ja sylikoira, joka ei jätä vieraita hetkeksikään rauhaan huomiota kerjätessän. Tiedetään, koulutuskysymys, vaikka Milkan hellyydentarvekin on suuri ;)

Milka oli mukanamme asuessamme vuoden Yhdysvalloissa a ja pienestä koostaan huolimatta Milka oli hyvin sinnikäs pikkukoira tyynenmeren alloissa. Rohkeasti se aina syöksyi veteen aaltojen ollessa monimetrisiä ja olisi noutanut vedestä tuntikaupalla. Milka rakasti Kalifornian koirauimarantoja, niille oli haikea jättää hyvästit.

Milka on toimittanut pääosin kotikoiran virkaa, Tokoa ollaan treenattu omaksi iloksi ja Milka on hyvin oppivainen ja omistajan ollessa aktiivisempi, saattaisimme kokeisiinkin joskus eksyä. Näyttelyissäkin on pyörähdetty viimeksi junioriluokissa ja sieltä tuliaisinaon 1 serti.

 

 Sukutaulu:
S VCH Amblemere Neptune
IECH GBSHCH Gunhills Blue River GBSHCH Sansue April Joker

Gunhills Betty

Amblemere Sea Queen GBSHCH Kulawand Summer Magic
S(u)CH NuCH SVCH Eplepai Av Vervik
S VCH NORDV-00 SV-00 SU(U)CH FINV-04 NUCH Tottelina Observer NV-96 NORDV-97 SV-99 NV-95 NUCH TYSK&VDHCH Blakesley Cromwell
FINUCH INTUCH Dream Max Pulp Fiction
NUCH Dasty Golden Daffodil FIN CH Lovehayne Darter
SU(U)CH Dasty Human Touch


Milka 10 kuukautta


Milka 9 kuukautta


Milka 8 kuukautta


Milka 16 viikkoa


Milka 12 viikkoa


Milka 8 viikkoa


Milka 9 kuukautta


Milka 8 viikkoa.