Koirat  |  Esittely  |  Kasvatit  |  Pentuja   |  Pentueet  | Uutiset  |   Galleria  |  Yhteystiedot  |  Etusivu

 
Uutiset 2004-2006Uutiset 2007-2009
Uutiset 2010-2012 |  Uutiset 2013-2015

   
     

19.12.2006

Joulutervehdyksen kautta haluamme toivottaa kaikille ystäville & tutuille lämmintä & rauhallista joulua ja onnea & menestystä vuodelle 2007. Vuosi 2006 on ollut ikimuistoinen ja vuoden kruunasi Silvan tulo perheeseemme :) Kiitokset vielä Jennielle pikku prinsessastamme & kiitos koko tästä vuodesta.

Kultaista Joulua toivottaen:
-Monica, Jussi, Venla, Taika & Silva-

Helsinki 9.12
Tuomari: Jan Roger Sauge

Helsingin Voittaja-näyttelyssä 2006 SVCH Dream Max Paradise Apple sai Erinomaisen ja voitti nuorten luokan.

Tampere 6.12
Tuomari: Raija Tammelin

SVCH Dream Max Paradise Apple voitti nuorten luokan ja oli lopulta PU-2 saaden toisen sertinsä Suomen toisessa näyttelyssään. Kiitos jälleen Elinalle ja onnittelut Diezelin omistajille!

Hyvinkää 26.11.2006 Golden Special
Tuomari: Mrs Vicky Clarke
Kultaisianoutajia 162 kpl:tta

Vieraileva tähtemme SVCH Dream Max Paradise Apple "Diezel" osallistui ensimmäiseen Suomen näyttelyynsä hienolla menestyksellä. Diezel voitti luokkansa ja päätti päivän olemalla Paras Uros- 2 ja saavuttaen ensimmäisen Suomen sertinsä! Elinalle suuri kiitos esittämisestä ja onnittelut Diezelin omistajille Jennielle, Lisille ja Svend Aagelle!

20.11.2006

"Syntymäpäivälahjani", eli synttäripäivänä Ruotsista haettu Dream Max Grandmother's Choice "Silva" on liittynyt laumaamme.

Lähdimme perjantaina Elinan ja Ann-Marin kanssa Turusta laivalla kohti Tukholmaa ja aamulla kohti Svenshögeniä, jossa meitä odotti Dream Max Paradise Apple "Diezel" ja kolme Suomeen tulevaa pentua: meidän Dream Max Grandmother's Choice "Silva", Ann-Marin (Kennel Guldslättens) Dream Max Pernilla Wiberg "Nilla" ja Annen (Kennel Greenhill's) Dream Max Gunde Svan "Gunde".

Copyright:Elina Pitkänen
Gunde, Silva & Nilla.

Perhe Nielseneillä ja Anderssoneilla vietetyn päivän jälkeen alkoi myöhään illalla pitkä kotimatka ensin yöllä Tukholmaan ja aamulaivalla Turkuun. Pennut matkustivat laivassa reippaasti isänsä kanssa ja saivat laivamatkustajista ja henkilökunnasta paljon ihailjoita :) Kiitos vielä Elinalle ja Ann-Marille mukavasta matkasta & matkaseurasta.

Kiitos Jennie & Kjell ihastuttavasta pennusta. Ja Ewalle suuri kiitos, kun annoit oman Choisesi meille ;)

Copyright:Elina Pitkänen
Drottning Silvia

23.9.2006

Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat muistaneet meitä viesteillä ja ajatuksilla Venlan sairastumisen jälkeen. Monet ovat kyselleet Venlan vointia ja kuulumisia. Venla on voinut hyvin ja merkkiäkään sairastumisesta ei enää ole ollut ja Venla on ollut taas oma reipas itsensä. Kyseessä oli todennäköisesti eläinlääkärin epäilemä myrkytystila, jonka Venla sai jotain elimistöönsä sopimatonta syötyään. Nyt kaikki on onneksi hyvin ja toivottavasti jatkossakin, vaikka Venla tuntuukin olevan hiukan epäonnisten tähtien alla syntynyt :)

17.8.2006

Olemme kokeneet kauhunhetkiä viimepäivinä Venlan sairastaessa vakavasti.
Venla alkoi oksentamaan lauantai-iltana mökillä ja oksensi koko seuraavan yön, edes vedet eivät pysyneet sisällä. Koska oksentaminen oli niin rajua ja oksennus näytti tulevan suolistosta asti, lähdimme päivystävälle eläinlääkärille Lappeenrantaan. Kerroimme Venlan mahdollisesti edellisen illan kaivelun seurauksena syöneen myyriä ja eläinlääkäri epäili niiden pistäneen vatsan sekaisin. Venla sai niskan alle nestetytystä kuivumisen takia sekä pahoinvoinnin estolääkettä. Sunnuntai-iltana oksentaminen alkoi uudelleen ja rajua oksentamista jatkui koko yön, niinpä aamulla suuntasimme taas eläinlääkäriin. Tällä kertaa tehtiin röntgen-kuvaus ja suolistossa näkyi luumassaa, eli Venlalla oli vieras esine epäily. Venla oli aika kuivunut edellisen iltaisen oksentelun jälkeen, eli se oli jälleen tiputuksessa ja saimme ohjeeksi antaa parafiiniöljyä tukoksen poistamiseksi sekä pahoinvoinninestolääkkeitä tupla-annoksen. Venla kuitenkin oksensi illan ja parafiiniöljytkin tulivat ulos.

Tiistai-aamuna Venla oli aika huonossa kunnossa ja menimme taas eläinlääkäriin, Venla pääsi heti tiputukseen ja sai antibioottia suoraan suoneen. Hetken päästä aloitettiin varjoainekuvaukset vierasesineen tutkimiseksi. Röntgenkuvissa kuitenkin selvisi, että luumassa oli hajonnut suolistossa, mutta suolisto oli ihan mykkyrällä ja solmussa sekä selvästi kaasuntunut. Varjoaine ei poistunut vatsalaukusta normaalin parin tunnin sisällä ja viimeinen röntgen-kuva päätettiin ottaa vasta illalla. Tarkoitus oli lähteä Venlan kanssa kotiin päiväksi lepäämään ja palata illalla klinikalle, mutta tilanne meni taas huonommaksi ja peräpäästä valui veristä nestettä, joten päätimme että Venla jää päiväksi klinikalle tarkkailuun. Eläinlääkäri oli jo sitä mieltä, että Venla alkoi olla niin huonossa kunnossa, ettei välttämättä selviäisi sairastelustaan, yleiskunto alkoi olla niin huono ja mitään parantumista ei tiputuksesta ja hoidosta huolimatta ollut tapahtunut. Pelko Venlan selviämisestä alkoi olla suuri, eläinlääkärin ennuste oli huono. Venlan elimistössä oli myrkytystila ja emme voineet muuta kuin odottaa tilanteen kääntymistä parempaan tai huonompaan.

Tiistai-iltana tuli kuitenkin käänne parempaan, Venla vaikutti vähän virkeämmältä ja halusi jopa illalla syödä, kun aiemmin päivällä olimme joutuneet väkisin syöttämään Venlaa. Pääsimme tiistai-illaksi kotiin ja tilanne alkaa näyttää kokoajan paremmalta. Eilisilta lepäiltiin vielä kotona tarkkailun alaisina ja nyt yritetään pikkuhiljaa toipua sairastelusta. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, Venla on syönyt ja juonut ja ollut kaikenkaikkiaan pirteämpi, toivottavasti suunta on jatkossakin tämä. Kiitos Mäntsälän eläinlääkäriasemalle hoidosta ja kiitos vielä kaikille ystävillemme lämpimistä ajatuksista ja voimista.

Onneksi ei ollut vielä Venlan aika lähteä, en tiedä mitä olisin tehnyt jos olisin joutunut näin aikaisin luopumaan rakkaasta pikinokastani. Kiitos että sain vielä pitää rakkaan Venlani!

Copyright: Katja Kuusela

 

Mäntsälä 23.7.2006
Tuomari: Paula Rekiranta

Dream Max Jennifer Lopez, "Taika" oli avoimen luokan toinen kera EH:n.

Helsinki 15.7.2006
Tuomari: Dolores Dinneen, Irlanti

Dream Max Jennifer Lopez, "Taika" sai ERIn ja sijoittui kolmanneksi isossa avoimessa luokassa.

18.6.2006

Dream Max Hugo Boss "Hugo" ja Dream Max Nina Ricci "Nina" lähtivät mukanamme kotiin Ruotsiin.
Kiitos Jennie & Maritha, että saimme pitää Ninan luonamme hetken aikaa. Oli ilo saada kotiimme tämä iloinen ja persoonallinen ruotsalaisneito, tulemme kaipaamaan Ninaa kovasti!

12.6.2006

Dream Max Jennifer Lopez "Taika" täyttää 3 vuotta!
Onnittelut rakkaalle ruotsalaiselle rinsessallemme!

Espoo 10.5.2006, Club Show
Tuomari: Ulla Hägglund

Dream Max Jennifer Lopez "Taika" osallistui Golden Ringin Club Show'hun.
Taika oli isossa 12 koiran avoimessa luokassa 2:n ja sai KP:n!

Järvenpää 28.5.2006
Tuomari: Tina Sulce

Dream Max Nina Ricci "Nina" oli avoimessa luokassa ERI 3.

3.5.2006

Flowerpot of Woodhill "Venla" juhlii 5-vuotissynttäreitään.
Onnittelut kultaisista kultaisimmalle Venlalle!

Vänersborg 18.4.2006

Dream Max Jennifer Lopez "Taika" sai kolmannen AVO-1 tuloksensa jälkikokeessa Ruotsissa ja näin ollen Taikasta tuli Ruotsin jälkivalio, S JVA!

Mahtavaa työtä Taika & Jennie, Kiitos!

Vänersborg 16.4.2006

Dream Max Jennifer Lopez "Taika" sai toisen AVO-1 tuloksensa jälkikokeessa Ruotsissa!

Vänersborg 15.4.2006

Dream Max Jennifer Lopez "Taika" sai ensimmäisen AVO-1 tuloksensa jälkikokeessa Ruotsissa!

Vänersborg 14.4.2006
Tuomari: Inger Skoglund

Dream Max Jennifer Lopez "Taika" suoritti verijäljen "taipumuskokeen" Ruotsissa Vänersborgissa. Ruotsissa koiran täytyy suorittaa "Anlagsprovet", ennen virallisiin jälki-kokeisiin pääsyä. "Taipumuskokeessa" jälki on samanlainen kuin virallinen avoimen luokan jälki, muttta se arvostellaan hyväksytty/hylätty periaatteella.
Hienosti tehty ja kiitos Jennie!

"Markerar älg på sträcka ett. Spårar resterande perfekt trots mycket vilt. Har inga problem i vinklar eller i långa blothålor. Tiken har ett perfekt tempo genom hela spåret. Mycket lovande tik."

Oitti RN 9.4.2006
Tuomari: Rune Fagerström

Hugo ja Nina osallistuivat kanssani ensimmäiseen näyttelyynsä Suomessa. Dream Max Hugo Boss "Hugo" oli avoimessa luokassa ERI 2 ja lopulta upeasti PU-3! Dream Max Nina Ricci "Nina" oli avoimessa luokassa ERI-3!

Tervetuloa Dream Max Nina Ricci "Nina"!

Dream Max Nina Ricci saapui meille Ruotsista Jennie Anderssonilta (Kennel Dream Max) & Maritha Börjerssonilta (Kennel Goldhunter's) vierailulle. Nina tuli Suomeen veljensä Dream Max Hugo Bossin kanssa, joka on vierailemassa Anne Virtasen luona (Kennel Greenhill's). Sisarukset saapuivat Suomeen kanssani laivalla maanantaina ja viipyvät Suomessa parin kuukauden ajan.
Kiitos Jennie & Maritha!Dream Max Nina Ricci "Nina"

Äetsä 17.9.2005, Ryhmänäyttely
Tuomari: Eivind Mjaerum

Dream Max Jennifer Lopez AVO ERI 1, PN-1, serti & VSP!!

Taika voitti avoimen luokan ja oli lopulta upeasti
Paras Narttu 1, VSP ja sai sertin!


Dream Max Jennifer Lopez


Dream Max Jennifer Lopez

"Excellent type. Good size. Well balanced bitch. Nice head and expression. Elegant. Good neck. Normal angulation. Well developed chest and body. Strong topline. Good bone. A little flat feet. Excellent mover. Not in her best coat condition."

15.8.2005

FCI on myöntänyt minulle kennelnimen Gilding.

Nurmo 13.8.2005, Ryhmänäyttely
Tuomari: Anja Puumala
Avoin luokka, narttuja 7

Dream Max Jennifer Lopez AVO ERI 3

Taika osallistui ensimmäisen avoimen luokan näyttelyyn saaden Erinomaisen ja sijoittuen luokassaan kolmanneksi.

Helsinki 14.5.2005, Pk-näyttely
Tuomari: Harri Lehkonen
Nuorten luokka, narttuja 3

Dream Max Jennifer Lopez NUO EH 2

Oripää 8.5.2005, MEJÄ-koe
Tuomari: Katri Mäkitalo

Osallistuimme Taikan (Dream Max Jennifer Lopez) kanssa ensimmäisiin mejä-kokeisiin. Ensimmäinen Mejä-startti oli harjoittelua virallisesta koetilanteesta sekä koiralle että ohjaajalle. Jäljellä kolme hukkaa ja tuloksena AVO 0.

Lahti 23.4, Kansainvälinen näyttely
Tuomari: Kari Granaas Hansen
Nuorten luokka, narttuja 7

Dream Max Jennifer Lopez NUO EH 4

Pälkäne 9.4, Ryhmänäyttely
Tuomari: Markku Santamäki
Nuorten luokka, narttuja 2

Dream Max Jennifer Lopez NUO ERI 2, PN-3

Taika sai Erinomaisen ja oli nuorten luokan toinen ja lopulta paras narttu kisassa sijoitus PN-3.

Valkeala 5.3, Ryhmänäyttely
Tuomari: Paula Rekiranta
Nuorten luokka, narttuja 10

Dream Max Jennifer Lopez NUO ERI 2

Taika sai ensimmäisestä Nuorten luokan näyttelystään Erinomaisen ja sijoittui luokassaan hienosti toiseksi.

Helsinki 4.12, Voittaja 2004
Tuomari: Berit Bondal
Junioriluokka 9-18 kk, juniorinarttuja 20

Dream Max Jennifer Lopez: JUN ERI 3

"Elegant tik av utmärkt typ. Feminint huvud med god hals. Utmärkt vinklad fram och bak. Bra benstomme. Bra pälskvalitet. Beräger sig med långa fina steg. Flott framvisat."

Virrat 4.7.2004, Summer Golden Show
kultaistennoutajien epävirallinen näyttely
Tuomari: Leila Kärkäs
Limit luokka (näyttelystä serti, muttei kolmea sertiä.)
Limit luokassa narttuja 4.

Dream Max Jennifer Lopez: Limit 2.


Kuva: Tuija Hellman


Toijala 19.6.2004, Ryhmänäyttely
Tuomari: Leila Kärkäs
Junioriluokka 9-18 kk

Dream Max Jennifer Lopez: JUN EH 4

Helsinki 6.6.2004, Ryhmänäyttely
Tuomari: Filip Johnsson
Junioriluokka 9-18 kk, juniorinarttuja 9

Dream Max Jennifer Lopez: JUN ERI

Lammi 5.6.2004, Ryhmänäyttely
Tuomari: Tarja Hovila
Junioriluokka 9-18 kk, juniorinarttuja 4

Dream Max Jennifer Lopez: JUN ERI 2

Helsinki 9.5.2004 Club Show,
kultaistennoutajien epävirallinen näyttely
Tuomari: Susanne Björkman
Junioriluokka 9-18 kk, juniorinarttuja 16

Dream Max Jennifer Lopez: JUN -

Helsinki 8.5.2004 Palveluskoirien erikoisnäyttely
Tuomari: Rune Fagerström
Junioriluokka 9-18 kk, juniorinarttuja 6, narttuja yhteensä 19

Dream Max Jennifer Lopez: JUN ERI 1, PN-4
Hausjärvi 10.4.2004, Ryhmänäyttely
Tuomari: Hannele Jokisilta
Junioriluokka 9-18 kk, juniorinarttuja 6, narttuja yhteensä 24

Dream Max Jennifer Lopez: JUN ERI 1, PN-2 ja SERTI

"Erinomainen feminiinen kokonaisuus. Muuten hyvä pää, mutta toivoisin selvemmän otsapenkereen. Hyvä kaula ja selkälinja. Erinomainen eturinta ikäisekseen. Hieman suora olkavarsi. Hyvä luusto. Voimakas, erittäin valmis runko. Hyvät reidet ja polvikulmaukset. Erinomainen karva. Miellyttävä luonne. Liikkuu hyvin."
Turku 14.3 Åbo Åpen Show
(epävirallinen näyttely)

Tuomari: Helena Jansson, Sweden
Junioriluokka 9-18 kk, narttuja 13

Dream Max Jennifer Lopez: JUN -


Kaavi 7.2, Ryhmänäyttely
Tuomari: Hannele Jokisilta
Pennut 7-9 kk, narttupentuja 4 ja urospentuja 3

Dream Max Jennifer Lopez: PNP-1, KP, ROP-pentu

"Erinomainen feminiininen narttu. Miellyttävä pää. Kaunis kaula. Hyvä eturinta. Hieman suora olkavarsi. Sopusuhtainen luusto. Erinomainen runko. Voimakkaat takakulmaukset. Hyvät reidet. Vaihtaa parhaillaan karvaansa. Hyvä luonne. Liikkuu hyvin."


Turku 25.1 International Dog Show
Tuomari: Lynn Kipps, Great-Britain
Pennut 7-9 kk, narttupentuja 7

Dream Max Jennifer Lopez: PNP-3